dissabte, 7 d’abril del 2012

Petició al MHP Artur Mas (o exigència)


En aquesta pàgina del Parlament es poden fer preguntes a qualsevol diputat.

Com que el M.H. President Artur Mas és diputat li he fet la següent petició:
M.H. President, li demano que ens expliqui, a mi i a la resta de ciutadania de Catalunya, l'abast dels pactes amb el Partit Popular, en tot allò que fa referència al Govern, Parlament, entitats i organismes públics. La raó per demanar-li és que és un pacte, o pactes, que afecten a "la cosa pública" i per tant ens n'ha de donar explicacions al poble. Vivim en un règim democràtic i per tant no hi ha excuses per no informar al poble de tot allò que l'afecta. Aquesta pregunta l'he publicat en el meu blog http://tarbaniker.blogspot.com/2012/04/peticio-al-mhp-artur-mas-o-exigencia.html?m=0 on també publicaré la vostra resposta tan bon punt la rebi.

El dia 17/04/2012 en va arribar la resposta. És aquesta, cliqueu-hi a sobre per veure-la en gran:
He de dir, que la resposta no m'agrada. 

2 comentaris :

  1. molt maco !!! la resposta ve a dir com que m.heu votat doncs faig el que em peta !!! I a sobre no contesta ni ell ...

    ResponElimina
  2. Una resposta ben senzilla, com diu la carme, he estat escollit i faig el que em rota. És penós que un president de Catalunya miri més pels seus negocis i els dels seus amiguets folrats que pel poble, i més quan aquest passa gana. Semblem una república bananera ja, amb l'escull d'espanya que encara ens martiritza més. Si hi ha pebrots, President, faci el pas que els catalans demanem.

    ResponElimina