dimecres, 25 d’agost del 2010

Independència - Reflexions - Jo segueixo a Reagrupament

Donat que ara qualsevol Gran Desconegut publica i publicita que se'n va de Reagrupament, jo que soc Molt Més Gran Desconegut, publico i publicito que no me'n vaig de Reagrupament.

Sembla ser que el "gran motiu"  d'aquesta gent per marxar de Reagrupament ha estat el que ells anomenen "democràcia interna" i jo en dic "les putes llistes electorals". 

El motiu per tenir-ne pressa per explicar-ho a tothom és una altra cosa. Parlant d'això, la dimissió de Carretero de principis d'any la vaig sentir per ràdio, dins del cotxe, mentre anava a una reunió d'un grup de treball de Reagrupament. Ningú del grup de treball en tenia cap noticia prèvia i tots ens n'havíem assabentat per la ràdio, fins i tot un que va "confessar" que era amic personal d'un dels "opositors" a Carretero. L'endemà, els associats vam rebre un correu per tal d'informar-nos "davant de la transcendència dels fets succeïts ahir dissabte".

És molt curiosa la "democràcia interna" d'aquesta gent que davant la dimissió del president de la Junta, abans que comunicar-ho internament als associats, els primers que ho han de saber, prenen ells la decisió de comunicar-ho primer de tot als medis, passant del que pugui pensar / opinar la majoria d'associats. Be, ja es va veure, al final van ser ells els que varen marxar.

Ara es torna a repetir, cada cop que un Gran Desconegut dels molts que estem associats a Regrupament se'n va, corre a dir-ho, especialment si se'n va a Solidaritat.


Doncs be, reitero, jo no marxo de Reagrupament.

Tornant als motius que solen adduir i que al final acaba sent sempre el mateix, les llistes electorals, només dir, o be amaguen altres motius, o be no saben encara en quin mon viuen.

Algú es pensa que els electors es fixen gaire en qui va a les llistes? A part dels caps de llista, i algun altra cara coneguda, la gent vota les sigles dels partits. És per això que les llistes, tal com funcionen les eleccions fins ara, no són el motiu pel qual l'elector escull a qui votar. 
A mi se me'n refot qui vagi a les llistes ja que personalment no en conec cap. I la gent, els electors que es vol que els voti tampoc. Per molt que la llista la confeccionéssim tal com volen aquests "puristes de les llistes" el votant no els coneixerà de res. O us penseu que a part dels 3 o 4 que els medis majoritaris mencionen habitualment (Carretero, Laporta, Tena, i para de comptar), en general, la gent coneix als altres? 
Llavors que passa? que es tracta de col·locar els amics i coneguts en posicions elevades de la llista per tal de possibilitar que entrin al Parlament regional?
Aquest és l'objectiu? No. L'objectiu és declarar la independència, i si no es tenen prou representants per fer-ho, doncs en cada moment  polític fer tot el que es pugui per avançar cap a l'objectiu; i per fer això l'important no és qui va a la llista sinó que qui vagi a la llista tingui clar el que ha de fer.

Be, hi ha altres consideracions sobre la confecció de llistes molt ben expressades pel Xavier Roig en aquest article a l'Avui que us recomano.

1 comentari :

  1. Ep company!!
    Jo també sóc un Gran Desconegut i vull que tothom s'assabenti que jo també em quedo a Reagrupament!
    Apa! Ja està dit!

    Salut,

    ResponElimina