dissabte, 9 d’abril del 2011

Reflexions: I després de les consultes? Una TV nacional

Només és una idea, però crec que valdria la pena d'estudiar-ne la seva viabilitat.

La idea és: aprofitar la força del voluntariat de les consultes per posar en marxa una radio-televisió per a seguir promovent el dret a decidir.

Crec que es podria aprofitar la regulació de les ràdios i televisions sense ànim de lucre per a crear una xarxa nacional de televisions "sobiranistes", que facin aquella feina de divulgació i debat sobre el dret a decidir i la independència, que no està fent TVC. De la mateixa manera que les consultes (els seus organitzadors i voluntaris) han fet allò que els polítics catalans no han volgut ni sabut fer, aquesta nova radio-televisió podria fer la tasca de divulgació i promoció del dret a decidir i de la independència que TVC no ha volgut fer.

Amb aquesta radio-televisió pel dret a decidir, molts professionals dels medis, que ara no poden expressar-se amb prou llibertat en els medis on treballen, podrien col·laborar-hi i fer-hi les seves aportacions amb total llibertat. Segur que amb tots ells s'aconseguiria una graella de programació d'allò més interessant i digne.

Repeteixo, només és una idea, però crec que seria una bona continuació de la gran tasca iniciada per les consultes. 

Qui s'anima?

1 comentari :