dissabte, 23 de juliol del 2011

Cal explicar el dèficit fiscal a tota la població de Catalunya

En aquest apunt del més de febrer li preguntava al M. H. President de la Generalitat de Catalunya quan i com explicaria el dèficit fiscal que patim.

Com es veu en el post, a continuació de la pregunta he publicat la resposta rebuda 4 mesos després, des de l'oficina del president on simplement em confirmen que es vol assolir un acord amb el govern central d'aquestes característiques.

És a dir, no em van contestar la meva pregunta de quan i com explicarien el dèficit fiscal a la població; per tant, penso que no té intenció d'explicar-ho

No entenc perquè. Volen el màxim suport per anar a Madrid a pactar però no expliquen el que és el principal argument per a negociar un pacte fiscal. 

No ho entenc, però com que sóc mal pensat m'ho imagino. M'imagino que no tenen intencions d'explicar el dèficit fiscal, de manera generalitzada, perquè és un dels arguments principals de l'independentisme, i no li deuen voler fer propaganda. O no volen que la majoria sàpiga la gran magnitud de l'espoli fiscal per tal de poder justificar qualsevol merda d'acord que acabin acceptant com si realment fos un "pacte fiscal". I tampoc deuen voler que la majoria conegui el volum real de l'espoli fiscal per no haver d'escoltar preguntes com: i perquè fins ara no dèieu res? i perquè heu aprovat tants pressupostos espanyols on es materialitzava aquest espoli? i qüestions semblants.

Per tant, cal reclamar, o millor dit, exigir, que el Govern de la Generalitat de Catalunya, expliqui a tota la població, de manera detallada, i durant el temps suficient per a que tothom se n'assabenti i ho entengui, la magnitud del dèficit fiscal de Catalunya, conegut també com a espoli fiscal.

2 comentaris :

  1. Ben dit! Es el seu deure. Treballen pel poble i ten que informarlo. Que expliquin a on van a parar els impostos que paguem.

    ResponElimina
  2. Aquesta gent, només "entenen" i els "interessa" els resultats de les urnes. Catalunya va parlar el 28N i els va donar el suport a CIU... i queden quatre anys per tornar-hi.

    La societat "civil" ens hem d'organitzar i pressionar-los per que facin la seva feina... De vegades, em penso que encara no passem prou misèries per foter-lis una bona "apretada".

    ...No, encara no passen gana els nostres fills... Haurem d'esperar a que això passi?

    Hauriem de sortir al carrer a explicar nosaltres mateixos "l'Espoli Fiscal". De fet ja ho fem. "Sants-Montjuïc per la Independència" (Moviment per la Independència-ANC)la majoria érem voluntaris de "Sants-Montjuïc Decideix", ja fa varies jornades que surt als carrers per explicar-ho.

    Fins i tot... manifestacions setmanals! anant des de el Palau de la Generalitat a la "Delegación de Hacienda de España".

    ResponElimina