dissabte, 9 de juliol del 2011

Afectacions per a les línies de rodalies en el mes d'agost

El passat dia 30/06/2011 vaig demanar a la web de rodalies informació sobre possibles afectacions del servei durant el més d'agost. Com que a data d'avui, 9/07/2011, a la web encara no s'han publicat, aquí teniu les afectacions per a les línies de rodalies:

Data/Fecha/Date: 06/07/2011 Codi identificador/Código identificador/Identification Code: 1ZR0WKJZN-1 La situació del servei a partir del 4 d'agost serà la següent: Rodalies de Catalunya del 4 al 28 d'agost Servei de rodalia de Barcelona - R1 - Modifica el seu recorregut. Sense servei entre Arc de Triomf i Molins de Rei. Estació de França - Maçanet-Massanes - R2 - Modifica el seu trajecte. Queda configurada en tres relaciones: Sant Vicenç de Calders - Bellvitge Aeroport - El Prat de Llobregat Barcelona- Sants - Maçanet-Massanes - R3 - Finalitza el seu trajecte a Barcelona-Sants - R4 - Queda dividida en dos trams: Sant Vicenç de Calders - L'Hospitalet Barcelona-Sants - Manresa Serveis regionals - R12 - Finalitza el seu recorregut a Barcelona Sants - R13-R14-R15-R16 - Finalitzen el seu recorregut a Barcelona Sants. Des de Sant Vicenç de Calders els trens circularan desviats per Vilafranca. Els horaris podran ser consultats al nostre web www.rodaliesdecatalunya.cat i al telèfon 900 41 00 41. Atentament.

1 comentari :

  1. Hola,

    vam preguntar el mateix i aqui hi ha la resposta que em van donar. La pots trobar a:
    http://www.renfadats.org/novetats/


    PREGUNTA:

    Voldríem saber perquè encara no està anunciat a TOTES LES ESTACIONS i a TOTS ELS TRENS els talls de les línia R2 i R4 a l’estació de Sants durant el mes d’agost.

    RESPOSTA:

    La modificació del servei serà efectiva el 4 d’agost. Assumint que falten molts dies, considerem que és confondre als usuaris donar els horaris i rutes alternatives amb molta entalació.

    ResponElimina