dilluns, 2 de maig del 2011

La fada-presidenta respon

Clica sobre la foto per veure-la més gran


A la bústia del Parlament, el 24 d'abril li vaig enviar el següent missatge:
Senyora, només dir-vos que em sembla inadmissible i totalment inadequat a la dignitat del vostre càrrec, que us presteu al joc de les disfresses amb la premsa. Com a ciutadà català m'he sentit avergonyit.
Espero que sapigueu fer front a la vostra responsabilitat política i presenteu la renuncia a seguir presidint el Parlament que tan indignament heu representat.
El dia  29 d'abril, vaig rebre aquesta resposta: 
En nom de la M. H. Presidenta del Parlament, Sra. Núria de Gispert, li comuniquem que una de les seves noves tasques com a presidenta del Parlament és atendre les peticions d’entrevistes que li fan els mitjans de comunicació i no totes són purament informatives sinó que n’hi ha que tenen un caire molt més informal i personal.

Pel que fa a l’entrevista a la qual Vostè fa referència permeti’m dir-li que s’inscriu en aquest darrer tipus d’entrevistes i que el diari “el País” en publica una cada diumenge acompanyada d’una fotografia singular del personatge que ha estat entrevistat.

A la vista d’algunes reaccions que ha provocat aquesta entrevista, i a petició de la MH Presidenta, les noves peticions d’entrevista d’aquest caire seran analitzades molt especialment.

Atentament,
Judith Bayés Cadena
Adjunta al cap del Gabinet de Presidència
Malgrat que diu que a partir d'ara, a la vista d'algunes reaccions, les peticions d'entrevista d'aquest caire [informal i personal] seran analitzades molt especialment [el subratllat és meu], no em satisfan les seves explicacions. Només cal veure la foto per adonar-se que no va respectar el decòrum (*) del càrrec de M. H. Presidenta del Parlament. Per tant segueixo pensant que la senyora de Gispert, ha de dimitir.



(*) Decòrum: Correcció, elevació, en les maneres, en el capteniment d'algú que correspon a la seva condició social, a les seves responsabilitats

1 comentari :

  1. abans hi havia una web que es deia democraciaweb.org on podies contactar amb els parlamentaris però veig que la han tret, cada dia menys democràcia.

    ResponElimina